ΣΤΗΜΕΝΑ | Ξεκίνησαν ξανά οι ανακρίσεις

28/02/2012 - 15:33

Από το γραφείο του ειδικού εφέτη ανακριτή ανοίγει ο νέος κύκλος του σκανδάλου των στημένων αγώνων, που ξέσπασε το καλοκαίρι στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι πρώτοι μάρτυρες ξεκίνησαν από σήμερα να καταθέτουν στους ειδικούς εφέτες ανακριτές, Γιώργο Καλόφωνο και Γιώργο Αυγέρη, για την υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο και επανέρχεται ξανά στην επιφάνεια.

Μετά τις καταθέσεις των πρώτων μαρτύρων, θα κληθούν σε απολογία τα 68 φυσικά πρόσωπα στα οποία έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη για εμπλοκή τους στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

Οι δυο εφέτες ανακριτές ανέλαβαν την υπόθεση πριν από 40 ημέρες και αφού μελέτησαν προσεκτικά την ογκωδέστατη δικογραφία θα αρχίσουν την εξέταση των πρώτων μαρτύρων ενώ έχουν ήδη ζητήσει να γίνει απομαγνητοφώνηση και πραγματογνωμοσύνη για τις 39.000 συνομιλίες που έχει καταγράψει ο ειδικός κοριός της ΕΥΠ και οι οποίες δεν έχουν ακόμα απομαγνητοφωνηθεί.

Πλέον υπάρχει η προσδοκία, πως η διαδικασία της λήψης κατάθεσης από τους μάρτυρες και τους λοιπούς εμπλεκόμενους στην υπόθεση θα τρέξει με γρήγορους ρυθμούς και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις, προς απογοήτευση όσων... χάρηκαν με την αιφνίδια διακοπή των ερυενών πριν λίγους μήνες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey